Ontdek de Revolutionaire Sportieve Vakanties van Apollo

by admin
sportieve vakanties


Apollo Reizen introduceert met trots Apollo Sports in Nederland, een grensverleggende benadering van vakantie waarin de gast een persoonlijke mix van plezierige sportieve activiteiten en ontspanning kan samenstellen.

Met Apollo Sports wordt de traditionele vakantie-ervaring opnieuw gedefinieerd door een scala aan activiteiten aan te bieden, geschikt voor zowel beginners als professionals. Van fitness groepslessen, golf en triatlon tot yoga, zwemmen en beachvolleybal, het aanbod stelt elke gast in staat zijn eigen actieve vakantie samen te stellen.

Robbin de Waal, persvoorlichter bij Apollo Reizen, benadrukt: “Ons concept is gericht op plezierige activiteiten voor elke interesse en niveau. Gespecialiseerde aanbiedingen zoals mountainbiken, WOD, x-fit, padel en tennis, naast een surfschool, bieden unieke ervaringen en leuke manieren om actief te blijven, die je thuis niet kunt vinden.”

Apollo Sports: Actief Ontspannen

Apollo Sports gaat verder dan een standaard sportvakantie. De hoogwaardige hotels, waaronder het gerenommeerde Playitas Resort op Fuerteventura, bieden niet alleen accommodatie en sportfaciliteiten maar streven naar een gezonde levensstijl. Met locaties rond de Middellandse Zee, waaronder populaire bestemmingen als Griekenland en Spanje, biedt Apollo Sports de perfecte omgeving voor zowel actie als ontspanning.

“Apollo Sports spreekt een breed publiek aan, van professionele atleten tot actieve gezinnen en enthousiastelingen die iets nieuws willen proberen. We bieden een gezonde levensstijl voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau,” voegt de Waal toe.

Unique Selling Point

Wat Apollo Sports onderscheidt, is het hoogwaardige actieve vakantieconcept. De faciliteiten voldoen aan de Olympische standaard en zijn goedgekeurd door het Zweeds Olympisch Comité. Met een Nederlandssprekende sportmanager en instructeurs in sommige hotels, creëert Apollo Reizen een vertrouwde omgeving voor Nederlandse gasten.

Apollo Reizen biedt in totaal acht sportgerichte hotels op zeven bestemmingen, waaronder Playitas Resort in Fuerteventura, Sivota Retreat in Griekenland, Levante op Rhodos, Aqua Vista in Egypte, Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels op Kreta, Lyttos Beach in Griekenland, VIDAMAR Resorts Madeira in Portugal en JA Beach in Dubai.

Naast het dagelijkse sportaanbod in de hotels, voorziet Apollo Sports in een uitgebreide trainingskalender met themaweken en gastinstructeurs gedurende het hele jaar, variërend van yoga- en meditatieweken tot aerobicsweken, padelweken, hardloopweken en x-fitweken.

Wil je meer weten over Apollo Sports? Ontdek de nieuwe standaard in sportvakanties hier.